БКК 95 ООД се стреми към устойчив пазарен растеж, основан на иновативни и екологични технологии за металообработване. Компанията непрекъснато внедрява ново и ефективно производствено оборудване, с което увеличава производителността на предприятието, добавя стойност към продукта и повишава качеството на продукцията си.

Цел на компанията е да увеличи своя пазарен дял с възможността си да реагира гъвкаво на пазарната динамика като предлага висококачествени продукти на оптимални цени в конкуретно бързи срокове за доставка. Инвестициите в нови машини и технологии са предпоставка за разширяване на продуктовата гама и конкурентноспособността на компанията в дългосрочен план.

БКК 95 ООД е социално отговорна компания, коректен работотадел и лоялен бизнес партньор. Компанията инвестира целенасочено усилията си в грижа за екологичността на производството и създаването на благоприятна и безопасна работна среда.

bcc95 grow pic

Партньори

БКК 95 ООД е дългогодишен доверен търговски партньор на редица международни компании, благодарение на своята последователност в предлагането на продукти и услуги с изключително качество.

БКК 95 ООД е създала трайни търговски взаимоотношения с водещи компании в мебелната индустрия – шведския гигант ИКЕА (IKEA) и други скандинавски фирми – Martela AB, Totebo AB, Scapa AB и Spaljisten AB, както и немските Maja Werk GmbH и HMW Moebel GmbH.

Метални компоненти се доставят и за големи производители на мебели в Румъния, Германия, Великобритания и Канада. БКК 95 ООД активно търси нови пазари и възможностти за успешен бизнес с големи български и международни компании.